TEE LAHJOITUS TIETEELLE

Lahjoitus Helsingin yliopistolle on lahjoitus Suomen tulevaisuuteen.

Tee lahjoitus verkossa kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla ja yleisimmillä luottokorteilla.

 

1. TEE LAHJOITUS

LAHJOITETTAVA SUMMA

Kaikki 1000€ ja enemmän lahjoittaneet kutsumme Kirahviklubiin
Tai jokin näistä: 10 € 25 € 50 € 100 € 1000 €

VALITSE LAHJOITUSKOHDE

Tässä voit valita kohteen, jota haluat tukea. Valitse haluamasi summa ja kohde ja paina ’Vahvista valittu lahjoitus’. Voit myös jättää rahaston valitsematta ja esittää toiveen lahjoituksen kohdentamisesta alempana lomakkeella.

Ajankohtaiset lahjoituskampanjat

Muut valittavana olevat rahastot

VALITUT LAHJOITUKSET


Yhteensä

2. Lahjoittajan tiedot

Yksityishenkilöillä ja yhteisöillä on verovähennysoikeus alkaen 850 euron vuosilahjoituksista. Tämän vuoksi toivomme, että lahjoittajat täyttävät henkilötunnukset kaikista 850 euroa tai sitä suuremmista lahjoituksista.

Helsingin yliopisto toimittaa tiedot verovähennyskelpoisista lahjoituksista verottajalle vuosittain.

LAHJOITTAJAN VIESTI YLIOPISTOLLE

Lue lahjoittajien tarinoita
(aukeaa uuteen välilehteen)

3. MAKSU

Olet valinnut seuraavat lahjoitukset ja lahjoituskohteet


Yhteensä
Rahankeräyslupa ja lahjakirjat:

Vähintään 850 euron lahjoituksista pyydämme lahjoittajaa täyttämään lahjakirjan. Jos teet lahjoituksen vastinrahaohjelmassa, täytä Helsingin yliopiston lahjakirja. Jos lahjoitat muuhun rahastoon tai kohteeseen, täytä Helsingin yliopiston rahastojen lahjakirja. Täytä lahjakirja verkossa tai käsin ja palauta se osoitteella lahjoittajasuhteet@helsinki.fi tai Lahjoittajasuhteet, PL 53, 00014 Helsingin yliopisto. Lahjoittajatietojen tietosuojaselosteen löydät yliopiston verkkosivuilta. Helsingin yliopistolla on Poliisihallituksen 18.06.2020 myöntämä rahankeräyslupa RA/2020/737, joka on voimassa koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään yliopistolain (558/2009) 2 §:ssa tarkoitettuihin tehtäviin. Helsingin yliopisto toteuttaa keräyksen itse.